Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

fredag 22. oktober 2010

Ooops! -nå snør det inne også...


I kveld er den store rydde-vaske-dagen før min datter fyller 2 år på søndag, og i morgen skal jeg bake, så måtte bare sjekke at jeg hadde nok sukker til både sjokoladekake og muffins, men når jeg tok posen ut av skapet så rant det ut masse sukker, så det så ut som det hadde lagt seg snø på kjøkkenbenken og gulvet! Den fine notatblokken min som er formet som et eple fikk seg også et dryss, og det så jo riktig pent ut i grunnen!


Etter å ha sopt opp alt sukkeret igjen (er det fysisk mulig å få opp _alt_ sukkeret?) kom jeg på at det var passende å ta seg en slurk med litt flytende sukker, representert ved Lerum sin fantastiske julebrus :) mmmmmmmmm Min favoritt av alle julebrusene. Noen andre som har sin egen julebrusfavoritt?På bildet ser man også de fine rosene som jeg har kjøpt i dag for å pynte med på søndag, de skal deles opp og puttes i flere små vaser, koselig med en liten vase inne på badet med en enkel rose for å glede gjestene. ♥

7 kommentarer:

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Hihi men det er jo så koselig med snø da;) og så så godt med sukker;)

Ønsker deg en fin helg!!
Klem Marianne

Trine sa...

Hihihi, er det ikke typisk det da, når man har mye på tapetet i utgangspunktet, så dukker det gjerne opp noe mer ;) Som fks sukker på tur.. ;) Hehe! Håper du blir au jour til bursdagsfest :))

OG; jeg må si meg uenig ang julebrus- den fra grans er jo den beste!! ♥

Tusen hjertelig takk for så herlig kommentar fra deg idag- du gleder meg!!
Skal bli flinkere til å legge igjen et spor etter meg selv også, når jeg er innom her og snoker litt ;-)

Ha en deilig helg!
Stor klem!

Huldra sa...

Så fin notatblokk! Den kledde "snøen" ja. :)

Leste meg oppover, og så jo det skjønne eplet du hadde fått på jobben også. Naturen har sin egen måte å skape små mirakler på. Mies mirakler i Eplabutikk er jo et annet. Gratulerer så mye! Håper det dukker opp mange som ønsker seg et av dine smykker der. Skal forresten inn å titte i loppebutikken din før puta lokker, men har lovet både meg selv og Råtassen kjøpestopp for en tid fremover. Det er jo lov å titte. ;)

Tusen takk for herlige ord! Gjør jo så godt når det man sier og gjør blir satt pris på.
Natti natt fra Huldra :)

Mie sa...

åååh tre kjempekoselige kommentarer her i dag, så kjekt! ♥ Skjønninger :) Ønsker dere alle 3 en kjempefin helg :) Klem fra meg

Gammel stil sa...

Hehe, morsomme bilder:) Snø er jo koselig da, men kanskje ikke inne?:)

Klem:)

Mie sa...

Nei må si at jeg er glad "snøen" inne er kostet vekk nå :D den måtte jo heldigvis bare måkes én gang til forskjell fra snø utendørs...hihi ;)

Stine sa...

Hei Mie!
Tusen takk for veldig koselige kommentarer inne hos meg :) Jeg har bare ikke fått svart deg før nå. Du må gjerne sende meg en mail ang settekasser, så skal vi få til noe :) Mailadressen finner du på bloggen min!

Den brødboksen på bildet over er så fin! Kjøpte den i våres, og gleder meg til å ta den i bruk når huset er ferdig.

Ha en flott lørdagskveld :)
Klem fra Stine