Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 5. desember 2010

Adventskos


Adventspynten er på plass, dette skjønne stjernefatet (dessverre med en liten brist, som sikkert har skjedd i posten) fikk jeg i julekalenderen fra -nille. Lysestaken som står oppå kjøpte jeg på -nille i adventstiden i 2009, og det sølvfargede lyset inni fikk jeg til jul av sønnen min i 2008, han vant det på basar. I dag tente vi 2 adventslys.


Det er så spennende med pakker i posten, og i det siste har jeg stadig fått noe i postkassen eller hentelapper for pakker jeg må til postkontoret for å hente hjem. Den siste pakken jeg fikk i hus var en julepakke fra min far. Han sendte meg en litt mystisk mail og advarte mot at pakken ikke måtte befinne seg et sted hvor temperaturen var under 0 grader for da ville noe i pakken bli ødelagt! Skal si jeg stusset over hva som befant seg i den pakken...


Og fornøyd ble jeg og skolegutten når vi så det mystiske innholdet, for der var det tre flasker med deilig Arendals Julebrus, nam nam! De skal vi spare til vår tidlige julaften 11 desember :) og bokstavkjeks er så greie for de er melkefrie og er liksom mat og leke samtidig.


Jeg fikk også en adventskalender, type FLAX -som foreløbig ikke har bragt meg noe flaks i pengegevinst, men jeg tror det må være en annen type flaks denne kalenderen genererer, for i går vant jeg en knallfin julestrømpe i Maligma sin julekalender, og fikk en award fra Helena/Franske Liljan (som jeg har delt ut til 5 av mine favorittblogger, les mer om det HER)


og i dag fikk jeg til min store forundring enda en premie, nydelige kort fra Salige Lavendel! Så nå kommer det altså snart enda en liten pakke til meg i posten!


Hjertelig takk sier jeg bare, det er bare helt utrolig hvilken vinnerlykke jeg har hatt i blogglotterier i det siste. -Men når det er sagt så har jeg også deltatt i sikkert tredve lotterier hvor jeg IKKE har vunnet så det er ikke slik at jeg vinner hver gang ;) Men det gjelder jo å hive seg på en del så blir man heldig før eller siden!


I går og i dag har jeg vært hjemme og vasket klær og ryddet litt (kjedelige aktiviteter, men de må dessverre gjøres) og selv om det er trasig å skulle bruke en etterlengtet barnefri helg til sånt så er det jo godt å få det gjort. I ettermiddag kom Skolegutten hjem fra sin pappahelg, og da benyttet vi to sjansen til å se den fjerde Harry Potter filmen i rekken, så nå har vi bare fem, seks og 7a og b igjen. Kanskje kommer vi ajour så vi får sett den siste på kino?


Snøen kom til Bergen i dag og lagde vakker bakgrunn for adventsstjerna i vinduet mitt. Både adventsstjerne og hengende lykten er fra Bohus julen 2009.


All adventspynten er nå fremme, og jeg må vel snart begynne å tenke litt på julepynten, selv om jeg ikke har tenkt å ha juletre i år (dette er vel litt som å banne i kjerka i bloggverden *humre*) så må jeg hvertfall ha julekrybba frem snart. Da får jo sønnen min oppgaven med å legge "snø" (bomull) på og rundt krybba. -Håper det blir litt mer jevnt fordelt i år enn det året han dekket hele Jesus, Maria og Josef med "snø", tok et steg tilbake med armene i kors og sa: "SE så fint Mamma, nå snør det masse på Jesusbarnet, Maria og Johansen..."14 kommentarer:

Trine sa...

Herlig innlegg, Miemor!
Ser ut som dere har kost dere-
stemningsfulle bilder!!

Ønsker deg og barna en herlig, ny uke!

Stor klem

Har en drøm... sa...

Heihei!
Takk for koselig kommentar hos meg:)
Her var det og veldig koselig, så nå følger jeg deg og:)
Så heldig u er da, så mye fint i posten a gitt - og den julebrusen er noe av det beste jeg vet:)

Ha en herlig, ny uke!

Klem Line

Moski sa...

Så mye fint du har fått i posten. Kjekt med vinnerlykke. Du har fått stor glede av bokstavkjeksen kan jeg se. Morsomt.Har ikke hatt juletre på 2 år, men i år skal vi ha et lite tre. Men ingen pynting før lille julaften, tradisjonen tro. Ha en flott ny uke.

Anonym sa...

Gratulerer så mye med vinnerlykken.
Herlig innlegg og så kos med bokstavkjeksordene.
Ønsker deg en fin mandag.
Klem Mio

Camilla sa...

Hei du =)

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, alltid så koselig!
Du, de soppene er fra Søstrene Grene. De er i samme materiale som julekuler. Utrolig stilige og samtidig sjarmerende.
Kommer flere bilder med de ;)

Klemmer fra meg, Camilla.

velkommeninnenfor sa...

Takk for hyggelig hilsniger inne hos meg. Lykke til med jakten på granbar " :)

Klem Elisabeth

Ida Susanne sa...

...Så koselige bilder
Go'stemning :)

Hilde sa...

Det er alltid så koselig å stikke innom bloggen din! Klem

Marie//Tekla Maräng sa...

Så fina saker du har fått med posten.
Så fin advents stämning du har här.
Kram:)

Elisabeth sa...

Hei Mie!

Lang og innholdsrikt innlegg fra deg igjen! :-) Kjekt å lese! Ja, du har absolutt vært heldig og vunnet i mange lotterier i det siste, men så har du jo virkelig vært flink til å engasjere deg! Sikkert veldig kjekt å få noe i posten titt og ofte.

Og så kjekk pakke å få fra papsen da! Heldige dere! Flotte bilder!

Klem fra Elisabeth.

Elisabeths Borg sa...

Takk Mie for alle de hyggelige kommentarene de siste dagene. Helt enig at de puffene var skummle og tror ikke jeg vill hatt de i mitt hjem. For en vinner lykke du har om dagen da, imponerende:-)

Huldra sa...

Så nydelig adventsstjerne! En sånn skulle jeg gjerne hatt også. Råtassen fikk i oppdrag å kjøpe med seg stjerne rett før første advent, og jeg hadde egentlig siktet meg inn på en stor av papir. Det fant han ikke, så jeg ble glad da han likevel hadde kjøpt med en hvit til oss- men av metall. Den lyser og funker som bare det, så da er jeg fornøyd. Flinke Råtassen sin som ikke kom tomhendt hjem ihvertfall. ;)
Ser du har samme lilla telysholder som meg også. den gjorde seg godt på stjernefatet. Er jo så gøy at du har vunnet så mye i det siste, og Nillepakken må jo ha vært kjempespennende. :)

Hyggelig å høre du likte adventstaken vår. Er jo litt moro å sprenge noen julegrenser med noe nytt. Koselige små figurer som synes fra alle kanter av stuen og kjøkkenet, så de lyser opp hverdagen litt ja. :)

Ja ikke sant Myggbo var tøft? Det er lederen av Kunst- og Hobbyforeningen som lager disse. Gliste godt da jeg så de jeg også. Han er eldre mann som er et utrolig oppkomme av herlig kreativitet og glede. Skjønne mannen sin. :)

God mandag til deg og dine skjønne! :)

LykkeLise sa...

Hei hei:)

Tusen takk for alle de gode ordene du tar deg tid til å legge igjen hos meg, det setter jeg veldig pris på ♥
Så heldig du har vært:):) Masse nydelige julebilder her hos deg, god stemning:)

Klem Lise

Anonym sa...

Så koselig
inne for å ønske deg en god 7.desember

/myr