Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

mandag 6. desember 2010

Høneblund og gradering

På bloggen min Mies Lopper er det nå et fantastisk bilde til salgs. Kunstneren heter Eli Hovdenak og litografiet har tittelen "Høneblund". Dette bildet har fulgt meg i veldig mange år, men nå er det klart for et nytt hjem, så hvis det tiltaler deg eller du kjenner noen som kanskje vil falle for det, finnes det mer info på Mies Lopper.


I dag har vært en nokså anstrengende dag, jeg kjente migrenen sige på i går kveld og måtte være hjemme fra jobben i dag, men i kveld skulle gutten min ha sin andre gradering i Taekwondo, så det måtte jeg bare være med på.
Gutten min var den eneste som skulle opp til akkurat sin grad (grønn stripe på hvitt belte) og han gikk opp sammen med tre stykker som skulle ha graden over seg. Det gikk heldigvis kjempefint, og jeg vet ikke hvem som var stoltest etterpå, gutten min eller jeg?


Pappaen hans møtte også opp for å se på graderingen denne gangen, og Skolegutten storkoste seg i ventetiden mellom gradering og resultatene der han satt mellom oss med føttene i fanget mitt og resten av kroppen på pappas fang. Ikke ofte han får være sammen med både mor og far samtidig så det var en stund han virkelig nøt til fulle. Sånt varmer jo morshjertet! Å se gutten stråle av stolthet og glede. Han svevde formelig over bakken hele veien hjem i kalde vinterværet.


Ikke mange julekort i kortholderen min enda, men de kommer nok etterhvert ;) i fjor var den stappfull! Mine julekort som er delvis egendesignet (etter en mal) er heldigvis komt i hus nå, så snart kan jeg begynne å sende de ut.


Og viktig melding til alle dere som venter på premiene fra trekningen 1 desember, det tar enda en stund før jeg får sendt pakkene, venter fortsatt på to som skal velge sine ting. Ting Tar Tid!


HUSK i dag tirsdag 7 desember er det jeg som har laget premien i Maligimas julekalender, du kan ved å legge igjen en kommentar hos henne vinne dette fuglesmykket som jeg har laget.

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ååå vad stolt du måste vara över din duktiga kille, du får hälsa till honom och gratulera=) Han var nog extra glad när både mamma och pappa var med på den stora dagen.

Vilket vackert fågelsmycke du har gjort. Jag är väldigt förtjust i smycken;-)

Ha en fin fortsättning på tisdagen och hoppas att din migrän går över snart!
Kram,
Regina

Tino sa...

Så flink sønnen din er, det var nok ekstra stas å ha begge dere med.
Har selv migrene, så vet hvordan det er, håper det går snart over.

Ha en fin dag videre!
Klem T

Jenny sa...

Hej Mie!
Hoppas du mår bättre idag och att migränen gått över..

Vad duktig han är din lille kille, hälsa honom det:)

Klem Jenny

Huldra sa...

Grattis til lille venn med graderingen! Det må jo ha vært kjempespennende. Flikne gutten sin det. :)