Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 11. desember 2010

Julaften 11 desember


I dag har vi feiret julaften på forskudd :) GOD JUL!


Det ble ganske sent på natta på "Lille julaften" for meg som skulle pakke inn alle disse pakkene etter at ungene var vel i seng. PUH!!! Ble ikke akkurat noen innpakking som scrappedamene gråter av misunnelse over nei...*sukk* Men glad for at jeg ble ferdig før jeg sovnet av utmattelse!


Julestrømpene måtte jo også stappes fulle, og en "morgenjulegave" er obligatorisk. Gullet sin kommentar når Storebror viste henne julestrømpen hennes var enkelt nok: WOW!
Det var mange pakker å dele ut, så godt at Skolegutten fikk hjelp av en liten nissejente som var på besøk hos oss.


Mye spennende i pakkene til Gullet, og godt å få litt hjelp av Storebror til å åpne de.


Noen røde lys er hentet frem, litt jul må man jo ha nå som det er tredje søndag i advent.


Min datter er en skikkelig snopeguri, og i dag forsynte hun seg av forbudte goder, (hun har melkeallergi og kan ikke spise hverken nonstop eller M) det er ikke lite hun klarte å få plass til på det lokket hun brukte som fat heller. Ble selvsagt ramaskrik når jeg måtte ta fra henne snopet, men det var heldigvis annet hun kunne kose seg med, marsipan og sin egen melkefrie sjokolade. Lurer på om en M og et par nonstop snek seg gjennom sikkerhetskontrollen, men det vil vise seg i form av utslett i morgen i tilfelle...


Får vel ta med et bilde av slitne mammaen også, rakk ikke å sminke meg eller ordne håret eller noenting, så da er det bare å blende alle med øredobbene isteden. haha!


Jammen fikk jeg et par konvolutter i posten i dag også. Den ene hadde et utrolig søtt frimerke med både TittenTei og Bjørnen Theodor på. (Dessverre også skumle Pompel og Pilt...uhu!)


Inni i den lille konvolutten lå noen skjønne øredobber, en brosje og en supersøt liten engel (anheng) som jeg har kjøpt på Maligimas Eplabutikk. Superfornøyd! Alle tingene var enda finere i virkeligheten enn på bildene :)


Gaven min fra giveawayen til "Velkommen Innenfor" gjemte seg i den store konvolutten med det søte NRK frimerket på. En søt liten duftkrukke med en flaske appelsinolje og et nydelig GOD JUL hjerte fra Kremmerhuset. Tusen hjertelig takk til Elisabeth med bloggen Velkommen innenfor.


Som nevnt i et tidligere innlegg så tok Skolegutten med seg toppen av et nåletre hjem her en dag og ville absolutt ha det på rommet sitt. Så "Lille julaften" fikk han lov til å pynte det helt selv, han var så stolt atte. Jeg får jo helt fnatt av den usymmetriske pyntingen, men siden det står inne på rommet hans kan jeg leve med det :D


Hjertelysestaken min fra Lobelia har fått ny pynt, vekk med lilla lys og engel med lilla sløyfe og inn med røde lys og et supersøtt rødt hjerte med hvite prikker som også er fra Lobelia.


Jeg er som de fleste vet, ikke noen stor fan av nisser, men en nisse MÅ vi ha fremme i år selv om vi ikke skal ha noen langvarig jul, og det er vesle Yodanissen :D

9 kommentarer:

Saga sa...

Det så ut som en koselig julaften hos dere:)
Håper det gikk bra med magen til vesla, at det ikke ble for mange nonstop før du fikk stoppet henne!
Koselig at du ville bli med på giveawayen min, lykke til:)
klem fra saga.

Anonym sa...

For en koselig julaften hos dere.
Håper også det gikk bra med datteren din og snopet.
Gratulerer med mange flotte gevinster.
Ønsker deg en fin søndag.
Klem Mio

Eva Helen sa...

Så koslige julebilder av deg og ungene :-)Jeg fikk veldig julestemining :-)Håper jenta di ikke fikk noe utslett av godteriet...Uff leit at hun har allergi,for det er jammen ikke lett å passe på dem....og de små fingrene er da så kjappe også.Krysser fingrene at det gikk bra.
Grattis med premiene du fikk også ,og så masse flott altså:-)
Klem Fra Eva Helen

Anonym sa...

Så mange koselige bilder du viser , av både mor og barn og julepynt :)
Det er nok litt vemodig , men det ser ut til at du klarer å gjøre det beste utav situasjonen ♥
Jeg måtte smile litt av lillegullet som hadde plassert en HAUG nonstop på "fatet". Håper det gikk bra ! Og skoleguttens juletre fikk jeg tårer i øynene av. Kjempefint !
Ha en nydelig adventssøndag , kjære Mie.
Klem fra Ingunn :)

Hilde sa...

Skal si du har vinnerlykke! :-)
Du vant inne hos meg også. Gratulerer så mye. :-)

Jeg ble så glad når jeg kom inn her for å skrive til deg. Det første som møtte meg var bildet av Selma! Tusen takk for at du linker! Jeg er glad det ble deg som vant! :-)

Hjemme hos meg sa...

Ja da vant vi da :) Ser du har vinnerlykke... og det har igrunn jeg også ;)

Koselig blogg du har! -Nå skal jeg titte meg mer rundt her :)

Klem Anette :)

familjen & inredning sa...

Hej Mie!
Ni såg ut att ha en trevlig förjulafton, du och barnen...
Hoppas det gick bra för den lilla tjuven....
vet hur det är...
Adventskramar från Kicki

sigrid sa...

sikkert godt for dokke at de får feire litt når alle tre skal vere kvar for seg på Julaftan..
har ikkje gløymt deg, berre utslått av sykje- så slapp og sliten at eg ikkje kjem meg utomhus, enno..
så kjekt at du har meir vinnarlykke!!!

Hilde sa...

Så koselig å lese og se bilder - høres ut som dere hadde en kjempekoselig julefeiring. Håper dere alle får en videre fin førjulstid og fin juleferiring videre. Stor klem