Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 23. november 2010

Forventning & Glede


Det er fantastisk morsomt å vinne i blogglotterier, senest i dag fikk jeg meg en kjempefin overraskelse da jeg var en av to vinnere i From not to hot sitt blogglotteri, og har vunnet en kjempesøt Taika kakeboks fra Iittala, den er rød og fin og passer særdeles godt til julen som nærmer seg. Hjertelig takk for den, nå er det enda en pakke å glede seg til, og jeg ELSKER å glede meg til ting. Det er nesten bedre enn selve tingen/opplevelsen til tider. Eneste som er bedre enn det er å gi bort ting selv :) Bildet av kakeboksen er fra www.kitchn.no


Bildet er tatt en morgen på skoleveien til gutten min. Jeg elsker variasjonene på himmelen i denne måneden her. Jeg ble inspirert til å lage det lille diktet av et sitat på bloggen til Tino, der stod det: "Å vente på en glede er også en glede" -G.Lessing-

Litt som med årstidene. Jeg elsker våren. Da er vinteren over, alt er "nytt" og man har illusjonen om Den Perfekte Sommeren i behold. Glemt er fjorårets regnværsdager, pengemangel på ugunstige tider, mygg, brennmaneter, veps og solbrenthet. Man tror at sommeren skal tilbringes solbrun og fin i hvite flagrende gevanter med en blomsterkrans i håret, liggende i en eksotisk hengekøye mellom blomstrende kirsebærtrær ved sjøkanten på en hytte som er finere enn ens eget hjem mens barna løper rundt seende ut som Emil & Madicken og leker fredelig/passe viltert og ler som i den irriterende sangen nananananKarlJohan...etc.

Akk ja...sommer...men nå er det høst. Slutten av høsten, med temperaturer som skifter slik at man enten fryser seg ihjel eller svetter fordervet uansett hvordan man kler seg. Og barna må ha 14 skift fordi vi ikke vet om morgenen om det kommer knallsol og på grensen til varmegrader eller halvmeter snø og sprengkulde. Nuvel.

Det eneste som får meg gjennom denne tiden er forlokkende jul. Deilige jul! Hvor jeg skal gi bort hjemmelagede konfekter og sirlig innpakkede julegaver som får både hobbykonditorene & scrappedronningene til å gråte av misunnelse. Merkelig nok blir det isteden en god del gaver røsket ned fra hyllene på ToysRus hasteinnpakket i gråpapir (rustikt og sjarmerende liksom...host...) og med gratisklistrelapper fra lekebutikken eller TIL og FRA skrevet med (julerød) sprittusj fordi jeg alltid er LITT sent ute med alt som skal sendes 16 desember. *sukk* Og så er jeg alltid veldig raus med båndet på de første gavene, laaaaange fine kruseduller. Så siste pakken er det alltid bare akkurat nok til å rekke rundt pakken med en liten slapp krøll som såvidt går rundt seg selv. *dobbeltsukk*

Nei takke meg til adventstiden, deilige lilla adventstid, med forventninger og forhåpninger om tidenes lekreste, koseligste og kjærligeste jul noensinne.


Denne fantastisk merkelige himmelen knipset jeg med mobilen på vei hjem fra jobb en dag, jeg blir aldri lei av å se på himmelen, skyene, lyset, kontrastene, det er en evig fascinasjon for meg.
*♥*

10 kommentarer:

Trollmor sa...

Hihi, Emil og Madicken...Skjønner at du drømmer om svensk skjærgårdsidyll :) Fantastisk flott bilde det siste der! Det første var også fint, men jeg likte særlig det nederste. Håper dere blir friske igjen allihop snart! Godnatt :)

Mie sa...

Ja akkurat som på film ;) sånn det _aldri_ blir i virkeligheten, hehe. Enig med deg at det er et spesielt bilde det nederste, har aldri sett noe tilsvarende på himmelen i løpet av mine snart 40 år...Takk for godbedringønskene*♥*

Anonym sa...

Gratulerer med nydelig gevinst.
Nydelige bilder du har tatt. likte også spesielt godt det nederste.
Kjenner meg igjen med innpakningen ja.
Håper det gikk bra hos legen.
Stor godbedringsklem fra Mio

sigrid sa...

Gratulere!
Nydeleg himmel du fotograferte :-)
Ha fin dag!

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei og god morgen! Den flotte kakeboksen kjøpte jeg på Balders hage i Gøteborg. De har blogg og nettbutikk, og sender til Norge. Merket på boksen er Barbare Behr og fantes i firkantet også. Kjempefin. Ha en fin dag!

From not to hot sa...

Så fint at du ser frem til å få gaven, da blir det ekstra morsomt å gi bort også. Tenker boksen er hos deg i morgen eller fredag.

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Mie! Tusen takk for hyggelig hilsen:) Så koselig at du vil følge meg videre!

Ha en fortsatt fin uke!! ... og en riktig fin førjulstid:))

KLEM KLEM
Anette

Smykkas sa...

Er det ikke gøy å få noe helt uvanlig i posten? Da blir jeg rett og slett som et lite barn.

Tusen millioner takk for de nydelige skjellene. De er et supert supplement til de jeg har fra før. Jeg har faktisk tenkt å forsøke med en kombinasjon av skjell og ferskvannsperler.

Du finner selvfølgelig resultatene på bloggen min etter hvert.

Klem

Eva Helen sa...

Heisan!
Jeg må bare si at det er så koslig å komme innom bloggen din,for den er så personlig og ikke minst så kjenner jeg meg så godt igjen i det du skriver.Jeg blir både rørt og glad og ikke minst allt det fine du legger inn i bloggen din.Jeg fallt så masse for den teksten på det bilde som det står:Å gi til andre...osv..Kan jeg spørre så pent om jeg kunne lånt den?
Klem Fra Eva Helen

Eva Helen sa...

Jeg glemt igjen.
Tusen takk for svaret ang.englevingene...det var jo en smart idee og ha de i ramme.Det skal jeg huske.

Go helg
Klem Fra Eva Helen