Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 7. november 2010

LOPPEFUNN


I dag var ENDELIG dagen kommet for LOPPIS! Etter å ha vært lenket til heimen i ukesvis med vannkoppfylte unger og annet, så hadde jeg omsider en fri søndag som jeg kunne bruke til å gjøre noe av det morsomste jeg vet, som er å gå på Loppemarked :)

Når jeg stod opp i dag kunne jeg noe forundret konstatere at det var blitt vinter igjen, over natta! :O


men heldigvis, det var et glimt av blå himmel der oppe :) Det var bare å ta på seg godt med klær, og gode støvletter, og så begi seg ut og sette sine spor!Jeg har ikke bil, og måtte ta 2 busser for å komme frem, ble litt smånervøs når bussen gikk fra perrong 13 :O -men noen ganger er vel 13 et lykketall også heldigvis!


Og her i posene skjuler det seg mange herligheter...tihi...spent på hva jeg fant?


Det var et genialt system for denne loppisen hvor alt man kjøpte ble skrevet ned på et skjema, og så betalte man alt samlet ved utgangen, riktig så smart! Jeg hadde budsjettert med 100 kr, men det ble en liten sprekk, så samlet sum kom opp i 130 kr!


Men nok småprat...over til det spennende, mine funn! Hjertet mitt stoppet nesten når jeg fant hele 6 bøker i INA-serien, disse ELSKET jeg som tenåring, og jeg har funnet 2 stk. på Fretex tidligere, så nå har jeg tilsammen 8 :) Mangler kun 4! -og er det noen som finner de jeg mangler, TA KONTAKT! Jeg gispet høyt når jeg fant de, så glad ble jeg :) -og betalte 25 kr tilsammen, hah! Det var jo bare et KUPP!!! Storfornøyd :)Så her er alle herlighetene jeg fant i dag:Fant et fint lite Norgesglass i god stand, og to STORE lyseblå metallbokser med et nydelig mønster med rådyr og trær, endel Barbieting,(lurer litt på å kjøpe Barbie til datteren min til jul) og spesielt artig at jeg fant en sølvveske som jeg hadde maken til min Barbie når jeg var liten!!! Fant også en søt rosa plastskål og rose-sølvplettstake. Et svensk litt retro Salatbestikk/serveringsbestikk med fint hjertemønster, og en liten søt sukkerklype, så fant jeg et lite enkelt trefat og to glasslysestaker til minilys, samt 2 BODUM-kopper som skriker "gløgg for to", 2 rare messing damefot-flaskeåpnere og en søt liten messingbjelle fant jeg også. -Og ikke minst er herlig AfterEight-stativ. (Så et lignende på en annen blogg og ble misunnelig, det trenger jeg ikke være nå lenger :D) Totalt betalte jeg 130 kr for ALT sammen. HAPPY!!!Disse tingene er nå TIL SALGS på loppesiden min Mies Lopper
Rådyr boksene
Bodum koppene
Norgesglasset
Flaskeåpnerne

Til sist i dag må jeg bare nevne at jeg for FØRSTE gang har vunnet noe i en giveaway! -hos Kali :) Så nå gleder jeg meg til å få Medisindrops fra Tante Pose "medisin mot kjøpsmani" i posten! Tusen takk snille Kali!

17 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei Mie!

Så masse fint du har funnet! Loppis er gøy!!! Hadde så lyst til å gå jeg og, da jeg så at du skrev du skulle. Men - her er vi blakke for tiden, så nå må jeg vente på lønning før jeg gjør noen som helst sprell - til og med loppesprell er ikke aktuelt nå! Kjedelig, men sånn er det jo bare av og til!

Ønsker deg en fin kveld videre, de bøkene der har jeg aldri lest! Spennende!

Klem fra Elisabeth.

Mie sa...

Ja nå er det bare å spare til våren og nye lopper ;) tror nok sesongen er over nå :( *snufs*

Lykkeliten sa...

Så mye fint du fant i dag.
Vant gjorde du også, så dette må ha vært en fin dag. Jeg var også heldig og vant medisindrops, så nå blir vi kurert behhe to!

Klem Lykkeliten

Mie sa...

Hihi, ja nå blir vi kurert begge to ;) Gratulerer med premien hos Kali du også :D En riktig fin søndag dette må jeg si! Klem

mammaKine sa...

Så mye fint. Loppis er supergøy :-)

Lobelia-damen sa...

Hei hei, så mange skjønen ting du fant da :-)
Teen har kommet. Imorgen er det ikke mulig å hente, men tirsdag går bra om det passer.

Ha en herlig kveld :-)

Klem W

Mie sa...

Supert! Da satser jeg på tirsdagen, melder deg på mobilen jeg :) ♥

Huldra sa...

Så gøy at du har vunnet! Gratulerer så mye. =D

Moro å finne så mye spennende på loppis. Vi hadde faktisk et sånt After Eight stativ da jeg var liten, og det ble godt brukt. Mener å huske jeg fikk det etterhvert, men at pakkene ble en smule større..? Er ikke helt sikker. Mulig jeg bare håper og tror det, siden jeg ihvertfall ikke har det lenger. ;)

Ja det var kjempespennende med et såpass stort treff. Veldig kos å få hilst på så mange, og herlig å finne det glasset. Har ikke sett sånne før jeg heller. Måtte bare.. Følte jeg måtte kjøpe noe da de holdt åpent kun for oss, og da jeg så denne ble jeg helt solgt selv. :)

Takk for kjempehyggelig kommentar i stue- innlegget mitt også. :) Er ikke sikkert jeg får blitt med i konkurransen, men da har jeg ihvertfall fått lagt ut et stueglimt uansett. Er du glad i interiør, så ta en titt på NIB. Utrolig mange flotte bidrag. :)

Nattinatt fra Huldra

Mie sa...

Men hva ER det du sier Huldra! Nå er jeg nødt å kjøpe After Eight for å sjekke om stativet passer. En veldig god unnskyldning for å kjøpe litt sjokolade. :)

salige lavendel sa...

Så fine loppefunn, og gøy at du også har en salgsblogg med lopper. Den vil jeg følge med på framover =) Tenk at det er snø hos deg, mens jeg enda har violer i hagen...Norge er jammen et land med store variasjoner. Det har vært frostnetter her også og jeg har skrapet is på bilen et par ganger, men violene klarer seg enda - små tøffinger! Takk for titten på en trivelig blogg.

Mie sa...

åh så koselig med ny følger på loppebloggen også :) jeg har ikke markedsført den så veldig siden jeg ikke har fått ordnet med skikkelige bilder av alle tingene enda, men noe ligger der da heldigvis, så kommer det vel mer etterhvert ;)
Violer skal man ikke kimse av, de tåler mer enn man tror ;)

Sissel sa...

Skal si at du har funnet mange godbiter og jeg elsker iveren din. Trodde neppe at jeg hadde kommet meg på et loppemarked uten bil, og hvis det hadde skjedd hadde jeg garantert funnet noe jeg ikke hadde klart å bære med meg hjem.

Ha en fin dag og en fin start på en ny uke!

Klemklem

Mie sa...

Tusen takk Sissel :) Fordelen med å ikke ha bil er jo at det begrenser seg selv hvor mye man faktisk drasser med seg hjem :D -men det er kjedelig når man ser et fint møbel til en latterlig lav pris som man ikke får med seg :/

Lady E sa...

Så moro når man finner slike go sakter, og en sprekk på 30 kr kan fint leve med :) Er lett og blir nostagisk når man kommer over ting man selv hadde eller lekte med når man var lita. Betyr litt ekstra mye da.

Takk for alle kjempe koselige kommentarer du legger igjen :) Setter jeg veldig pris på.

Ha en fortsatt nydelig kveld.

-Mia- sa...

Flotte saker du har funnet! :-) Ha en god kveld! Klem

Mie sa...

Tusen takk Lady E og Mia :) Dere er nå flinke til å kommentere og gjøre dagen gladere dere også synes jeg ♥

ANETTESHUS.COM sa...

Her var det mange fine lopper!! De lyseblå rådyrboksene var nydelige:)

Takk for ditt bidrag!

KLEM KLEM
Anette:)