Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 10. november 2010

Siste frist!

I dag er endelig dagen her for de som venter på trekningen i min lille GIVEAWAY! Eller GRATISLOTTERI som jeg foretrekker å kalle det. Pr. onsdag 10 nov. kl. 21.18 er det hele 68 deltakere med tilsammen 174 lodd. WOW!


Jeg er ganske så overveldet og kjempeglad for at så mange vil være med. Det gøyeste er alle de nye følgerene jeg har fått selv om det ikke gir noe ekstra lodd engang.


-Bortsett fra at det trekkes en enkeltpremie spesielt for følgere da. Dvs. nå har jeg fått et par veldig fine hjerter fra Lobelia som erstatning for noe de var utsolgt for i en bestilling jeg hadde inne, så ett av de har jeg tenkt å gi til en av følgerne som trøstepremie, så da er det faktisk to følgerpremier som kommer i tillegg til trekningen av de 4 hovedgevinstene og alle de andre trøstepremiene. Tror det blir 18 pemier totalt sett, så statistikken er god for alle som er med.

Og her er bildet av alle premiene:Trekningen blir foretatt Torsdag 11 november klokken 20.00 så lodd må tas senest 11 november klokken 19.59.

I dag har vært en litt hektisk dag, jeg ble oppringt på jobben med beskjed om at skolegutten min hadde falt i friminuttet og slått seg i haken, såpass ille at de anbefalte å dra til Legevakten for å sjekke om det måtte syes. Så jeg måtte bare slippe alt, på vei ut ringte jeg til bestefaren til gutten min for å høre om han kunne kjøre (jeg har ikke bil) og reddende engel som han er så var han ledig, og kom så fort han kunne. Så jeg fikk skyss til skolen, vi fikk skyss til Legevakten, og flinke gutten min ble faktisk limt igjen, ikke sydd. Han var veldig glad for å slippe stikking!


Jeg må bare fortelle om en pussig ting som skjedde mens vi ventet. Han hadde såååå lyst på en Snickers, selv om jeg ikke anbefalte noe tygging før han hadde vært inne hos legen, men når et barn som har det vondt ønsker seg noe er det ikke lett å si nei, gitt! Så jeg puttet på 18 kroner på automaten. Men tror du ikke den dustete Snickersen ikke ville falle ned!!! Jeg banket noen ganger i automaten slik de gjør på film, men det hjalp overhodet ikke. -og jeg turte ikke slå flere ganger, nokså pinlig i et venteværelse fullt av folk, så jeg bare stod der litt forarget og vurderte ulike alternativer. Så kom jeg på at jeg kunne jo rett og slett prøve å trykke valgtasten igjen, som tenkt så gjort, og jammen meg....der datt Snickersen ned, og ikke bare det, men naboen falt også ned, så da fikk vi 2 stk!!! Det må man vel kalle hell i uhell :)

Etter at sønnen var limt sammen og glad og fornøyd så rakk vi en tur innom biblioteket også, han fikk sitt første lånekort, og leide en film om Harry Potter og en Leseløvebok. Så det var en meget fornøyd gutt som fikk seg en filmkosekveld med mor i dag. Lillesøster fikk seg en litt spontant overnatting hos sin pappa, som heldigvis stilte opp og hentet henne i barnehagen på kort varsel, det gjorde jo alt så mye lettere.

Alltid godt når det kan komme noe godt utav noe vondt, tenk at en hake med hull i kan føre til en ekstra Snickers og en filmkosekveld? Ikke dårlig ;) Det var dagens lille mirakel :)

15 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt det gikk bra med skolegutten.
Kjekt å få lånekort og låne film og bok.
Spennende med trekningen i morgen.
Ønsker deg en fortsatt fin onsdagskveld.
Klem fra Mio

Mie sa...

Ja det var godt å få ham lappet sammen igjen ;) Håper din onsdagskveld er fin også Mio *♥*

Eva Helen sa...

Veldig artig å lese hvordan dagen din og gutten din hadde det idag.Måtte flire litt for meg selv da jeg leste om automaten med snickersen..må ha vært litt av ett syn der du gikk løs på den,hihi...Men må vel innrømme at jeg vært borti i det samme, men da med en brusboks,hehe.Godt det gikk bra med gutten din hos tannlegen og så kos at dere hygget dere etterpå:-)
Klem Fra Eva Helen

Hilde sa...

God morgen,

I dag blir det spennende med trekningen din ;). Så gøy med så stor respons og mange nye følgere. Huff så uheldig skolegutten din var da, men godt at han ble lappet sammen igjen og så koselig med en uventet/ekstra filmkveld.
Ønsker dere en fin dag. Klem

familjen & inredning sa...

Hej Mie!
Ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare på vad en "trakrona" är?
Det är en stålring som man knyter smala tygremsor och spetsar på och lite annat smått och gottpå efter behag och efter om den ska vara ute eller inne.
När jag är färdig med dom lägger jag upp dom på bloggen, har tänkt ge bort dom i julklapp.
Härligt att det gick bra med pojken din...
Ha det gott!
Kram//Kicki

Mie sa...

Hei Eva Helen, hvordan gikk det med brusboksen egentlig, fikk du en eller to ut??? ;D

Hilde, ja nå er vi kjempespent på trekning i kveld, han med den limte haken skal få æren av å trekke ut alle loddene, og gleder seg fælt! :)

Kicki, så spennende det høres ut, gleder meg til å se traskronene på bloggen din når de er ferdige :)

Stor klem til alle tre for koselige kommentarer *♥*

Ida Susanne sa...

Hello søte Mie :)

Så koselig at du likte tapetene..
Jeg laget ett innlegg (men det tror jeg var før du hang deg på som følger av Sukkertøy for øyet") om disse tapetprøvene :)
Det er en flott svensk side som heter inreda.com der du kan bestille 6 gratis tapetprøver. Du bet. kun for porto, som er rundt 50 kr :)

Klem på deg

Mie sa...

Jaaa, jeg vet, har hatt et bilde av mine prøver tidligere, skal skrive det på bloggen din så kan du se hvilke jeg valgte :) ♥

myrs sa...

Huff da, hørtes ikke godt ut. Fint det endte godt til slutt.
Klem
/myr

Lisas hjem og skatter sa...

en veldig vellfortjent snickers spør du meg :) flinke gutten din!!!

gøy med trekning i dag :) lykke til :)

lisaklem

Mie sa...

Tusen takk Myrs og Lisa :) er KJEMPESPENT på hvem som vinner i kveld :)

Eva Helen sa...

Heisan!
Jeg fikk ikke ut en eneste brusboks..av automaten...min frustrasjon med et spark i siden fikk den i det jeg gikk...Kjempe tørst avgårde,hehe.
Jeg skrev feil i forige innlegg..Tannlege...Nei det var da ikke det jeg mente...men lege hehe...Sikkert fordi jeg fikk lapp fra min egen tannlege når jeg skrev her,hehe...Godt det gikk bra med gutten din hos lEGEN...men det er ikke godt å slå haka...Uff.Får håpe han fikk sove om natten?
Jeg lurte litt på den hjerte stativet til kort...Passer det til kort på 14x14 osv i den?

Klem Fra Eva Helen

Trollmor sa...

Hvordan går det med skolegutten? Vi hadde en lignende episode da eldstejenta gikk i barnehagen, og måtte rushe avgårde til legevakten der barnehagetanten hadde tatt henne med. Hun rutsjet ned en sklie med en pinne i hånden, og fikk den nesten igennom underleppen. Heldigvis gikk den ikke helt igjennom. Hun sydde to sting, og tapet resten. Har arr ennå, men heldigvis ikke så synlig. Endte med sjokoladevaffel etter legevakten, så skjønner godt at det er vanskelig å si nei til Snickers! Spennende med trekning i dag:)

Mie sa...

Eva Helen, ja jeg skjønte hva du mente med legen, hehe. takkars deg da som måtte gå tørst fra automaten! han sov godt om natten heldigvis, han er en liten tøffing :) Det stativet passer i grunnen til alle slags kort, det kortet som er inni på bildet mitt, måler 10X14 cm. De blir jo puttet inn i hvert sitt hjerte så dekker hverandre litt når det er fullt, men man må jo bare velge så det aller fineste julekortet er nederst og viser best :D

Mie sa...

Toril/Trollmor, ja det går bra med ham heldigvis, må bare følge med fremover at det ikke går betennelse i det etc. Hørtes ikke godt ut med pinne gjennom leppa, auau! Stakkars ungen din da. De fleste har vel noen turer innom legevakten gjennom oppveksten, men like fælt er det hver gang å se tlf.nr. til skole eller barnehagen på tlf. *huff* Ja nå gleder skolegutten seg (og jeg) til å trekke premiene! Bare en halvtime igjen :D