Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

mandag 8. november 2010

Prydelig er NYDELIG ♥

Ny dag, og ny pakke i posten, og denne hadde jeg virkelig gledet meg til! Se på denne nydelige tapen som konvolutten var klistret igjen med da! Søteste Bambi!


Og noen skjønne frimerker var på konvolutten, et vakkert Vigelandmotiv og en litt crazy fugl! Herlig. Jeg elsker å legge merke til de små tingene :)


Hva skjuler seg inni denne konvolutten da?


Et nytt, herlig magasin! "PRYDELIG". Jeg leste om det først på bloggen "Sukkertøy for øyet", og bare måtte bestille meg et eksemplar, jeg er tross alt BLADOMAN! O'lykke! Gleden ved å snuse inn lukten av et ulest stykke blad. *sniff sniff* (Ja jeg er helt gærn!)


Inni bladet var det bilder fra hjemmet til Ida Susanne som har bloggen "Sukkertøy for øyet" og det var litt morsomt å se den samme iste-flasken på bordet der som jeg har på mitt kjøkken...den har virkelig nydelige farger. Det som virkelig fanget min oppmerksomhet var den überskjønne tekannen! Så FIN! Lurer på om den er fra LD eller Indiska?


Bladet er fullt av små skatter, og jeg ble også veldig glad over å se at et bilde av Jesus som jeg har maken til (arvet fra min kjæreste Farmor) var avbildet i en artikkel :)


Artiklene har utrolig nydelige bilder, og der finnes endel gode tips om både det ene og det andre, definitivt sånt som jeg liker å lese om! Gode oppskrifter er heller ikke feil nei!


Her har jeg klippet og limt, og satt sammen noen av mine favorittglimt fra bladet. Jeg simpelthen elsker fargene og layouten, det er sart og delikat og bare veldig vakkert!


Dersom du har lyst til å skaffe deg ditt eget eksemplar, kan du besøke bloggen Prydelig. Eller gå rett til nettbutikken Prydelig. Der finner du også smykker og annet som er vakkert! Enjoy!

PS! Husk det er fortsatt mulig å melde seg på min GIVEAWAY med trekning 11 november. Nå er det 154 lodd i kofferten men enda plass til flere! Her kan du se de fine PREMIENE.

19 kommentarer:

♥♥Franska Liljan♥♥ sa...

Hej Mie, kul att du tävlar hos mig! Kannan är från Lisbeth Dahl.

Kram Helena /franska liljan

Mie sa...

Tusen takk Helena, da trodde jeg riktig ;) Den hadde litt den LD-feelingen ja ;) ♥

Anonym sa...

Så ut til å være et inspirerende og flott blad.
Får ta meg en tur innom å se.
Ønsker deg en fortsatt fin mandagskveld.
Klem Mio

Mie sa...

Ja jeg falt pladask, håper du liker det også Mio :) klem

Jenny sa...

Hej Mie!
Vilken söt Bambitejp:)

Nu ska jag in och anmäla mig till din giveaway, det har jag missat!

Ha en bra dag!
Klem Jenny

Anonym sa...

Hei Mie :)
Så hyggelig at du fant veien inn til meg - veldig koselig med besøk. Har også vært innom Prydelig og blitt fristet...kanskje jeg må bestille bladet også :)
Ha en fortsatt finfin dag :)

Marit

Mie sa...

Hei Jenny, så koselig at du vil være med på min giveaway! Lykke til, og samme til deg Marit, og ja, jeg synes du skal unne deg Prydelig magasinet, det er bare så vakkert og inspirerende ♥

Monica sa...

hehe, det er de gangene jeg har lovet meg selv å IKKE handle meg noe nytt, at jeg kommer hjem med mest :) Det er så typisk så typisk (og dyrt når jeg skal på julegavehandling og kommer hjem med mest gaver til meg selv - jammen må jeg være snill så mye som jeg får!) :)
God tirsdagskveld! :) Klem

Mie sa...

nå måtte jeg le litt, Monica, ser deg for meg svømmende i julegaver ;) Men snille jenter fortjener jo selvsagt masse julegaver, selv om vi må kjøpe de selv av og til ;) *♥*

Selma sa...

Vilken underbar tekanna! Jag har en förkärlek till tekannor och jag tror inte att man kan ha förmånga...;-)

Kram britt

Sweet Memories sa...

Hei
Takk for tipset.:)Prydelig bloggen er kjempefin.
må nok inn og bestille dette bladet ja.Det så inspirerende og flott ut.
tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg.
Ha en fortsatt fin uke,Mie!:)

Mie sa...

Hei Selma, min favorittkanne var til nå en hvit elefant fra Indiska, men nå er kannen fra LD på toppen av ønskelisten, den er jo bare lekker, og når man elsker te, så må man jo gjerne ha mer enn en vel...? ;) *♥*

Mie sa...

Sweet Memories, ja jeg ♥ Prydelig, jeg venter spent på neste nr. håper det kommer et julenummer snart... de fortjener mange lesere. -og jeg har endel ting fra Sweet Memories på ønskelisten også, det er SÅ mye herlig i butikken din. *spare spare spare* :)

sigrid sa...

For eit flott blad..
Takk for tipset!

God natt :-)

Mie sa...

Bare hyggelig, når jeg finner slike fine ting må jeg bare dele! *♥*

Trine sa...

Hei, du gode, som alltid legger igjen så mange koselige kommentarer ♥

Ja, jeg tror nok som deg.. Å Spa opp et lite tre med jord og alt, og stappe det oppi en sinkbøtte. Det blir så bra, atte ;-)
Tror jeg skal få fikset det til helgen- det står seg vel fint til jul det, tro? :)

Har du det bra? Jeg ønsker meg også sånn jesusbilde.. Farmor har et slikt bilde, og jeg har så lyst på det! Det er jo så vakkert!!
På finn.no og sånn så koster det jo over 1000 kr! Horribelt!!

ønsker deg en god natt, skjønningen!

Klemmer

Mie sa...

Sender bare all rosen tilbake til deg, jeg, Trine ;) Du er nå så flink til å skrive hyggelige kommentarer som får en til å smile du også. ♥ Spent på å følge "prosjekt juletre i bøtte" ;D tihi! Det må nå vel stå seg til jul? Ja det tror jeg. vanne flittig så går det vel godt. 1000 spenn for et sånt bilde! Det tror jeg hverken Farmor eller Jesus ville likt å sett!!! ;) Må jo se å få rammet inn mitt hvis det er så verdifullt. :O Nattaklem til deg! *♥*

Solstrålå sa...

Hei Mie !!
Velkommen som følger hos meg!!
Klem fra Solveig

Hagen i Grubba sa...

Her var det mye fint du! Jeg er veldig glad i disse "Jesusbildene" Har et par stykker selv, et fra hver av mine besteforeldre.

Så koselig at du likte refleksene mine. Disse passer jo, som du er inne på, som julegave. De tar jo vare på våre kjære i mørket :)