Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 18. november 2010

Hjertekrans


Så ble det endelig en krans :)


Greinene er plukket i skogen der vi bor, og er hasselgreiner. De er snurpet sammen med pyntetråd fra -nille som har perler og litt bling på. Jeg måtte bruke litt tau for å få en liten spiss på hjertet, må se om jeg får tak i noe sen eller ståltråd som jeg kan bruke isteden.

Ble nå sånn passelig fornøyd, kransen er stor, ca. en halvmeter fra tupp til spiss. Som vanlig var det vanskelig å få tatt gode bilder av den, med blitz blir for lyst og uten blitz blir for mørkt, frustrerende!!! Ønsker meg virkelig et nytt kamera.


Sønnen min og jeg fikk oss en stor overraskelse da alle konglene vi pyntet på søndag hadde åpnet seg og sprettet av nesten alt av pynten!!! Hvorfor var der ingen som advarte oss om det da? hehe, ble virkelig overrasket da alle de små lukkede spisse konglene nå var blitt åpnet og runde. Frø og glitter overalt :D Veldig vittig.


Sønnen malte to kongler, en gull og en sølv, så begynte han litt på en drømmefanger, men den må ferdigstilles når den har tørket, så det prosjektet tar nok litt mer tid.


Fant to søte små bjeller/bordkort/bildeholdere i dag på -nille også, de skal bli premier i gratislotteriet på Mies Lopper. Der er det nå 85 lodd i kofferten fordelt på 34 deltagere. Bli med du også da vel!


Jeg har ikke fått vært så aktiv siste dagene på bloggfronten pga først migrene og nå feber og uggen følelse i kroppen, men tar mine runder på bloggene og kommenterer litt når jeg klarer :)

7 kommentarer:

Solstrålå sa...

Offdå!!!
Håper du blir bra snart!
Setter virkelig pris på deg!
Festlig med kongler ja!!Husker ungene hentet da de var små,og etpar dager etterpå var bøtta overfull.Synd med den fine dekoren deres da!!
Store klem fra Sol
Kransen din var kjempefin!

Anonym sa...

Kransen var nydelig og så fint med perler og bling på.
Håper det går bra med deg.
Stor godbedringsklem fra Mio

Mie sa...

Tusen takk Sol&Mio, hei, navnene deres gjør seg veldig godt sammen! :D "solåmiå", litt sånn italiensk sang over det hele. ;) Alltid gode ord å varme seg på. Herlig! *♥*

Kali- sa...

Gah! Migrene og feber og uggen kropp er en skikkelig uting, ja...! Fysjom! Du må ha riktig god bedring!
Kransen ble kjempesøt! Jeg har også lyst til å lage sånn... Prøvde å sanke noen bjørkekvister til nettopp det i høst, men de var for tørre og sprø, så det ble ikke noe av. Men jeg tenkte jeg skulle ta med avbitertanga på skogstur en dag :D
Og apropos Sol&Mio og italiensk.. :P (Jeg er trøtt!) Det blir litt sånn Å SÅÅÅÅLE MIIIIÅÅÅÅÅÅ!! Synger du nå? Jeg sang inni meg... Og så fant jeg ut at det egentlig var mer enn lovlig teit humor, så da veit jeg at det er på tide å finne senga :P
Og du! Vittig med de konglene, ja. Men hasselkongler har frø og når det blir varmt, "klekkes" de. Nå er du advart :P Bedre sent enn aldri?
Sov godt!
...og du? I morra skal jeg sende post ;) Endelig!

Mie sa...

Kali, nå lo jeg godt her, tror vi har litt samme humor, he-he. Jeg forbinder Italia med varme og glede og det stemmer godt med Sol&Mio synes jeg ♥, så de får bare føle seg satt pris på når du tar en liten trall for navnene deres ;)

og hasselkongler da gitt!!! *skratt* si fra når du ser noen sånne...vanligvis vokser det nøtter på hasseltrærne i skogen her, hehe, men kongler det fant vi på noen granbusker ;) *knis* men nå skal straks jeg ta mitt sjukelige legeme i seng også tror jeg. håper formen er bedre i morgen ♥

Gleder meg til drops i posten...iiiiiiiih!! *♥*

sigrid sa...

Masse god betring!!
flott krans :-)
God helg!!!!

As sa...

Hei=)
Har ikke vært plaget med migrene selv, men ei venninne som det har, sier det er helt forferdelig! Håper du blir bedre snart=)

Flott hjerte du har laget=) Så vittig at konglene åpnet seg på den måten. Det må jeg bare innrømme at jeg ikke visste kunne skje. Takk for tipset=)

Ønsker dere ei flott helg=)