Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 6. november 2010

♥ PREMIER ♥


Det er enda noen dager igjen til trekningen av mitt GRATISLOTTERI den 11 november, og her er nå endelig den komplette premieoversikten :)

Det har blitt mange flere påmeldte enn jeg trodde, besøkstallet på siden min har bikket 1600, jeg har snart 30 følgere og har fått utrolig mange koselige kommentarer. Nå er det 136 lodd i kofferten og enda er det plass til MANGE flere, så om du ikke har blitt med enda, kom igjen, få deg noen lodd du også ;)

Hovedgevinster: Englebilde, Flakong, Menuvase og Hjerteboks med engel.

Den første som blir trukket ut får velge først, og så videre. Dersom noen av førstepremievinnerne heller vil velge seg en av trøstepremiene så får de det, da vil evt. den vrakede førstepremien gå til noen av de som vinner trøstepremier, samme opplegget vil foregå der. Førstemann får velge først etc.

Trøstepremier: Julepynthjerte fra Lobelia, 60 røde papirmuffinsformer med hvite prikker, Englelys fra Kremmerhuset, Lotusblomst telysestake fra Kremmerhuset, 2 pyntekors med sløyfer som også kan brukes som smykke (et med blå sløyfe og et med rosa som gis ut én og en), liten metallboks fra Kremmerhuset, Babushkanotatbok med rød glitterpenn fra Accessorize, Babuskajulepynt (2 stk som hører sammen) fra Accessorize,2 lilla telysestaker (gis ut én og en) fra Kremmerhuset og et nydelig hvitt bomullskjerf med blonder som også er fint som løper/til dekorasjon.Det er ikke noe ekstra lodd for å legge seg til som følger hos meg, MEN de som har valgt å bli følger, kommer til å bli med i en egen trekning, kun for følgere, og de kan få vinne denne søte holderen til kort fra Kremmerhuset. Jeg har selv en lignende en, og bruker den ikke bare til jul, men også når noen har bursdag i familien så får kortene vise seg frem i holderen både på bursdagen og en stund etterpå, det er veldig koselig.


Da sier jeg bare HJERTELIG LYKKE TIL alle sammen :)

15 kommentarer:

Eva Helen sa...

WOW Sååå mange flotte premier!Jeg fallt såå masse for den hjerte esken med engelen på og det stativet til å ha kortene var jo super søt og ikke minst så praktisk.Har lenge ønsket meg ett stativ til kort.

Jeg sier Tvi,Tvi...og hvis jeg ikke skulle ha flaks..så er den som vinner veldig heldig:-)

Klem Fra Eva Helen

Mimmi sa...

Hei:)

Jeg har ikke så stor vinnerlykke akkurat, men det englebildet er "skreddersydd" til mitt soverom (i gammel romantisk stil). Jeg har et englebilde over det ene nattbordet og skal prøve å få tak i ett til det andre (men for sikkerhets skyld venter jeg til etter trekkingen..tvitvi..)

Kortholderen er en suuuper ide - særlig i disse tider hvor mange får hjemmelagde kort - som er laget med tanke på "akkurat deg"..sukk...
Du har bare så mange søte ting at den som vinner hos deg får litt av en jobb med å velge!
Krysser finerne for vinnerlykke denne gangen:)

I morgen trekkes jo min - og jeg er veldig spent på hvem det blir - ønsker jeg kunne gi alle en gave jeg, men sånn er det dessverre ikke.

Nattaklem fra Grobu-Mimmi (som kan røpe at det snart blir kommentartrekning igjen hos meg. - Jeg plukker ut kommentarer til innleggene mine som jeg setter ekstra stor pris på - og når det blir minst 5 stk. i bollen min så trekker jeg.) - Tusen takk for mange koselige kommentarer fra deg:)

Ha en fortsatt fin helg:)))

Mie sa...

Tusen takk Eva Helen ♥
Det blir kjempespennende å se hvem som vinner, jeg er nesten enda mer spent enn alle deltakerne, for jeg elsker å gi bort gaver :) og sønnen min gleder seg til å trekke, det blir han som får æren. 14 premier totalt så håper jeg kan glede mange den dagen :)

Mie sa...

Hei søte Mimmi! Ja du er ikke alene om å ønske deg det englebildet, det er sikkert ;) Mange som har sett seg ut det :D -er jo helt nydelig da. Så spennende med kommentartrekning da, den var ny for meg :) Fint å belønne de som kommenterer, jeg blir alltid like glad når jeg får en kommentar, det betyr jo at noen legger merke til det man lager, og det er alltid stas ♥

Hilde sa...

Hei Mie,

Håper du har hatt en fin barnefri lørdagskveld. Skulle du ikke ha det? Vi har storkost oss i helgen med besøk av en vennefamilie som har adoptert ei jente fra Kina. Tidlig på morrakvisten blir det litt tid til å surfe på pcen før gjestene våkner. Miriam leker med kjøkkenting i stua ;-). Ville bare innom sidene dine og for noen utrolig flotte premier! - jeg gleder meg til trekningen og håper jeg er en av de heldige vinnerne....

Ønsker deg og dine en fin søndag og en fin uke.

Klem

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Heia! Har du SÅ mange premier?? Så mye fint. Den hjerteboksen stod jeg og såg på her om dagen. Veldig søt.
Ja, skjønner at du savner Sunnmøre. Jeg bodde selv borte 5 år i strekk (2 år i Kristiansand og 3 i Oslo) og merket veldig savnet etter fjellene spesielt. En gang jeg tok fly hjem til påske over de vakre fjellene i solskinn, begynte jeg å grine.. helt sant! Det var så vakkert og jeg savnet det sånn!!! Er utrolig fornøyd med valget om å flytte hjemover. Mistrivdes første året på Skodje, men nå kunne jeg ikke bodd andre steder.
Idag skal vi kose oss inne mens snøen daler ned ute. Koselig!! Ha en finfin søndag!

Klem Marianne

Anonym sa...

Å, SÅ koselige premier!

Anonym sa...

Wow, så mange flotte premier, utrolig.
Dette blir spennende.
En fortsatt fin søndag ønskes Mie fra Mio, klem.

sigrid sa...

Wow for eit premiebord :-)
Klart mange hiv seg med her..

Ha super søndag, her lavar det ned..
ps: Var masse fint hjå hviit..

Mie sa...

Hei på dere skjønne damer! SÅ koselig å våkne til alle disse positive glade hilsenene da, herlig start på dagen :)

Nå skal jeg avgårde på LOPPEMARKED, jippi! (i snøværet, hihi...) Så må svare dere skikkelig når jeg kommer hjem igjen :)

Ha en fiiiiin søndag så lenge :)

Randi sa...

Wow...så masse premiar du gjev vekk... Snill du er :-) Her kan det jo bli mange glade sjeler! Men, ser det kan bli vanskeleg å velgja for vinnarane, masse fine ting du gjev vekk! Og no fekk eg endeleg lagt meg til som følgjar også. Prøvde tidlegare men då ville ikkje systemet virke... Ja,ja, det gikk jo bra no :-)
Ha ein fin fin søndag vidare!
Klems

Mammatiltogutter:) sa...

Så mye fine premier du gir ut. Dette tro jeg blir spennende. Tror ikke vinnerene får et enklet valg når di skal velge.Skal sette meg som følger også og følge bloggen din. Så ønsker alle lykke til:)
Ønsker deg en fin søndag:)

Tante Fias sa...

Ååååååååå her var det da myyyyye fint altså, elsker engler og bildet var bare lekkert
Blir gjerne med her altså :O)

-Mia- sa...

Nydelige premier da!! Ha en super søndagskveld! Klem

Mie sa...

Tusen tusen takk søte dere for alle gode ord :) Nå skal jeg ta meg en bloggrunde og svare litt her og der :) ♥