Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 27. november 2010

Fretex og pakker


Etter en veldig hyggelig julemiddagskos med avdelingen på jobben i går hvor det ble både hvitvin og juleøl og akevitt og Bailys og rødvin (i nevnte rekkefølge) så var jeg litt spent på formen i dag tidlig, sist jeg var ute var 4 juni i år, så det er ikke så mye festing akkurat. Men utrolig nok så spratt jeg opp kl. 0930 i dag og måtte da utnytte timene frem til ungene skulle komme hjem til å handle litt. Måtte innom Fretex en tur når jeg først var i Laguneparken, og hva fant jeg der?


Enda en bok i serien om Ina som jeg samler på! Til bare 15 kr! HURRA! Nå er det kun tre av bøkene i serien som mangler :) Kjempespennende å se om jeg får samlingen komplett etterhvert. Kjøpte meg også billige innleggssåler til vinterstøvlettene mine. Kostet vel ca. 30 kr. Så fant jeg også noen fine lysestaker, to til smålys (den største firkløveren i dypblå er til salgs på siden min Mies Lopper) og tre skjønne glasslysestaker som kan brukes både til vanlige lys, telys og små kubbelys. Helt genialt!Når jeg kom hjem fra festlighetene i går natt så lå det jammen en pakke i postkassen og inni der lå masse søte ting fra Grobu-Mimmi, en premie trukket ut blandt følgerne hennes, heldige meg altså! Pakken var så fint pakket inn, i vintage innpakningspapir og med en skjønn engel til-og-fra lapp på. Helt bedårende!


Jeg fikk en kjempeskjønn engel på et hjerte, fine engleservietter og litt snop. Nam nam! Ungene fikk hver sin sukkerstang og jeg spiste Zoo for det får jeg litt dilla på av og til. :) Hjertelig takk til Mimmi!


Jeg ble skysset til posten i dag av en god venninne for å hente den stoooore pakken fra -nille, og der var også en annen pakke til meg, vunnet i giveaway hos "From not to hot" Innpakningspapiret på den lille pakken var jo bare sååå nydelig!


Og Iittalaboksen var omtrent dobbelt så stor som jeg trodde og skikkelig flott, men trist nok så hadde Posten ikke behandlet den så godt, så den var skikkelig bulkete. :( Jeg klarte å få bøyd ut noen av bulkene, men ikke alle, så det var bare så leit, men boksen er da fullt brukendes heldigvis, så tusen hjertelig takk til From not to hot :)

SÅ var det den stooooore pakken. wow!


-nille har virkelig lagt endel arbeid i den kalenderen jeg vant på bloggen deres, 24 nydelig innpakkede pakker, nummerert og greier.


Kan jo nesten ikke vente med å pakke de opp, klør i fingrene!!! Der var også et koselig lite kort festet til et fint og julerødt hjerte. Skjønt!


Skal bli skikkelig kjekt å kose seg med en ny pakke hver dag frem til jul, og skal selvsagt legge ut her på bloggen hva jeg får etterhvert :) Vet ikke om jeg har hjerte til å beholde alt selv, kan hende det blir endel julegaver, hvem vet? TUSEN HJERTELIG TAKK til -nille hvertfall for den utrolig fine kalenderen.


Ungene var selvsagt mest opptatt av å leke med esken...er det ikke typisk...

12 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei Mie!

Heldige deg! Du er jo kjempeflink til å melde deg på lotterier, dermed har du jo vinnersjanse og!!!! Jeg er bare så treig, altså!

Fine ting du har fått deg i dag! Anbefaler deg en tur inn til Haukeland (på vei til Arna), der har de en bruktbutikk (Misjonssentralen). Jeg har kjøpt en del der til veldig billig pris! Mange billige møbler. Har du vært der?

Klem fra Elisabeth.

Eva Helen sa...

WOW..nå har jeg tittet og lest og kost meg her i de sene nattetimer.Sååå masse Flott Du har fått...hjelpes meg.WOW!Så Morro :-)
Fine ting du også fikk kjøpt deg på fretex,og veldig artig at man får tak i det man ønsker seg.
Kos deg på første advent:-)
Klem Fra Eva Helen

Moski sa...

Gratulerer med mange flotte premier! Hyggelig at du også vinner som er så sjenerøs med gaver selv. Den blå firkløver lysestaken du har funnet er skjønn. Moro med brukt butikker, og finne små skatter. Ha en flott søndag.

Smykkas sa...

Gratulerer med alt, både premier og det du fant på Fretex. Det har jo allerede vært rene skjære julaften hos deg allerede. Og når du nå har din egen adventskalender, så har du jo fantastisk spennende ting å våkne opp til hver dag.

Kanskje det kunne passe med en liten pakke til i samlingen?

I så fall må du lese mailen jeg har sendt deg.

Klem

Anonym sa...

Gratulerer så mye med kjempefine gevinster.
Så spennende med egen adventskalender, herlig.
Ønsker deg en fin adventsøndag.
Klem Mio

Solstrålå sa...

Oiiii !!
Mie,skal si du har vinnerlykke fortiden!!!
Stor adventsklem fra Sol

Turid sa...

Heldige du som har fått så mange pakker i posten!! :)
Ha en fin 1. søndag i advent!
Klem Turid

Anonym sa...

Gratulerer.
Så kjekt med pakker i massevis.
Herlige bilder av barn og eske...
Joda, det ER typisk;)..Herlig !
Jeg har en Ina-bok på loftet, skal se
hvilken...
De lysestakene var et kupp !
Ha en fortsatt fin adventssøndag.
Klem fra Ingunn :)

Mimmi sa...

Heisann:)

Skal si du har vinnerlykke...og så fint at du likte den lille gaven fra meg da:)

Jeg er ikke med på så veldig mange giborter ennå - for jeg synes det er litt leit at jeg ikke klarer å legge inn bilde med link over til min blogg (har prøvd flere ganger) - og jeg vil jo så gjerne reklamere for den som har gibort...snufs..!
Det vil si noen ganger når jeg præver så klarer jeg bildet MEN ikke linken...æsj å ...!

Vel,vel - det blir vel ei rå..tjihi..

Ha en hyggelig adventsøndag, kjære venn..og VARM klem fra meg:)))

Vitt hus med svarta knutar sa...

Gratulerar till alla dina fina vinster! Vilken turgumma du är=) Vilken fin leksak barnen fick, det är roligt att det ofta är förpackningen som barnen tycker är roligast.

Hoppas din 1:a advent varit fin!
Kram,
Regina

Annette K sa...

Guri, skal si du har fått mye spennende i posten den siste tiden. Herlighet!!! Og det var noen artige funn hos Fretex også. Visste ikke at de solgte såler...

Randi sa...

Wow, så heldig du har vore då! Så gøy med pakker i posten :-) Og så spanande med kalenderpakker også då... Spent på kva du finn i alle dei... Veit ikkje om eg hadde klart å vente og berre opna ein kvar dag liksom.... ;-)
Klems