Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

mandag 29. november 2010

Siste sjanse!

Snart slutter påmeldingen til mitt gratislotteri på salgsbloggen min MIES LOPPER. Du må være påmeldt senest kl. 19.00 tirsdag 30 november.

Her er premiene:


Det vil også bli trukket en følgerpremie, tilsvarende førstepremien i selve lotteriet, det nydelige alvekruset. Kanskje blir det noen hemmelige trøstepremier til følgerne også ;) Er du følger både av Mies Lopper og Mies Mirakler har du dobbel sjanse til å vinne følgerpremien.

LYKKE TIL alle sammen :)

6 kommentarer:

From not to hot sa...

Oj, det var kjempesynd med kakeboksen! Posten er ikke alltid like forsiktig, nei.

Lisas hjem og skatter sa...

Hei Miemor!!! :) jeg har sååå dårlig savittighet for at jeg ikke har fått hentet ut bildet enda, men lillegutt er sjuk, så vi har vært inne siden før helga! skal prøve å få lurt meg på postkontoret i morra!

Har du trekning igjen? jammen er du bra snill også da :) har aldri vært på den andre bloggen din, kanskje jeg må ta en titt :)

ha en superfin dag!!!

lisaklem

Trollmor sa...

Det blir spennende i morgen:) Alvekruset er bare kjempeskjønt. Må få rotet meg til å skrive litt mer på bloggen min, du er så flink til å oppdatere og legge inn bilder. Veldig koselig å se:)

vennlig hilsen Toril

Mie sa...

hei søte dere, takk for koselige kommentarer! Det blir KJEMPESPENNENDE med trekning :) Gleder meg til å kunngjøre vinnerne i morgen og Skolegutten gleder seg til å trekke loddene opp av kofferten i kveld etter fristen er gått ut :) *♥*

Smykkas sa...

Kan du sørge for at vinner?

Jeg skulle ha linket, men jeg er så utrolig klønete med slike ting. Godt at du har skrevet hvordan man gjør det, for dermed kan jeg lære det til neste gang.

Jeg ble så glad for at du syntes smykkene ble fine. Jeg virkelig storkoste meg da jeg laget de. Og jeg innrømmer gjerne: Jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Varm klem herfra

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Hihi vant jeg???

Jepp, Indiska er kommet på Moa Gård.
Er du ofte i Ålesund/Skodje?

Jeg var på Moa nå idag. Handlet mye, men ingen julegaver (!). Litt julepynt ble det da og innhod til julekalender.

Ha en fin kveld!

Klem Marianne