Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 14. juni 2011

Orange detaljer

Ida Susanne, med bloggen Sukkertøy for øyet har utfordret seg selv og oss andre til å finne detaljer i orange.


Orange er definitivt ikke min farge, men jammen fant jeg ikke noen små detaljer med fargen hjemme i mitt nokså ikke-bloggbare flyttekaos. Godt man kan zooome inn! hihi! Gullets første bursdagskrone fra barnehagen er på utstilling sammen med en rosa kjole fra min barndom, min første sko, sølvskoa mine som Gullet har arvet, et vakkert smykkeskrin som Gullet fikk til dåpen av min kusine, og hennes supersøte Rapunzel sparebøsse formet som et prinsessetårn. Gullets babyhårbørste og min egen babyhårbørste ligger side om side.


En liten orange Bambi som minner meg om barndommen fant jeg på en bruktbutikk her i Bergen i en liten rotepose til 10 kroner. Pussig nok så jeg en akkurat maken på et bilde fra butikken nr.13 hos Lykkeliten, den har jeg bestilt, så snart får den en kompis! Da mangler jeg bare mammabambien som er høyere og står oppreist. De jeg hadde som liten var bundet sammen med gyldne lenker. Det lille glassmykket med gullfisken er kjøpt i Venezia, og er også en bitteliten orange detalj.

Tegningen i gullrammen er laget av min bestevenninne. Den tegnet hun til meg på tidlig 90tall.


Min bror gav meg dette WWF nettet med fin panda på et år han bare skulle gi og få gaver fra WWF sin hjemmeside til jul. Jeg bruker det til å samle panteflasker i, veldig praktisk når man skal pante er det bare å ta det med på veien ut.


Siste orange detalj jeg fant er en "sjarmerende" liten fillerye som jeg vevde i barndommen på Brioveven min. Den ligger ikke akkurat fremme til pynt, men Gullet liker å leke med den og pakke inn ting i den.

Har du noe orange detaljer hjemme hos deg?

4 kommentarer:

Anne Lise Johnsen sa...

Hei :) Ser du har vært på orangejakt :) den bambien var helskjønn!! kanskje jeg også skal lete etter orange, er ikke mye av den fargen her heller... Ønsker deg en fortsatt fin fin uke :)

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei hei!
Orange er en vanskelig farge å finne i heimen vår.. Morro at du deltar :) Bambien var nydelig!

Ønsker deg en fabelaktig kveld!
Klem

Lidyll sa...

Ja, sånn var det hos meg også...ikke altfor mye oransje kan du si, men jeg merker jo nå at i grunn synes jeg det kan være riktig så fint*smile*

...den søte bambien dah!*smile*

Klem klem

Huldra sa...

Nei dette er vel ikke helt din farge.. :)

Jeg har jo fått dilla på orange, så det nettet ditt var jo for meg helt "smelt". Morsomt å se det lille bidraget ditt. Så denne utfordringen først hos Fragmenter, og har tenkt å bli med etterhvert. :)