Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 11. august 2011

IKEA hack - evig eies kun det tapede!

NOTE: For english text, scroll down to the end of this article!

1 stk. kjedelig og flekkete nattbord EINA. (Tidligere brukt som bord for hybelkomfyr/gryteoppbevaring, og som avlastningsbord, og som TV-bord)
Planen er å male og tapetsere, men når budsjettet ikke engang tillater innkjøp av maling får man ty til billigere metoder...


Som tape fra BR-leker i sukkertøyfarver (29 kr), Kokeshidukke gavepapir fra Søstrene Grene (8 kr.) og mer gavepapir fra eget lager (gratis, juhu!).


Først litt hvit tape rundt kantene, så litt rosa tape og prikkete gavepapir på midthylle, hvitt gavepapir/bokbind inni, og til slutt lilla tape og Kokeshigavepapir utenpå og oppå.


Skulle dette være en permanent løsning ville jeg ha limt papiret på og vært litt nøyere med oppmåling både med tape og papir,


men dette er kun for å slippe å glo på den kjipe ubehandlede varianten i noen uker til den kan males, så det duger helt greit med en slik kjapp variant. Og tape og papiret er lett å fjerne igjen.


Hele prosjektet tok maks en halvtime og det var deilig å gjøre noe gøy isteden for å rydde. Man kan jo ikke annet enn bli i godt humør av det fine Kokeshidukkepapiret?



ENGLISH:I simply took an old nightstand, EINA from IKEA, and by using no tools at all except a scissor it became "new".

I simply used some coloured tape from a toy store and 3 different kinds of wrapping paper. (Se pictures)

First I taped the front with several layers of white tape, and then I attached paper to the walls on the inside also using tape. Then I wrapped the shelf with a different kind of paper, and used pink tape to cover the front of the shelf. Finally I wrapped the outside with paper and taped it.

This is just a temporary solution, until I can afford some paint, so I would recommend for those who want to use this idea for a more permanent solution to use some sort of glue and be more accurate in measuring that I did with this one.

I made it a bit girly and cute for my daughters room. She will use it as a TV stand with TV on top and a DVD player on the middle shelf.

7 kommentarer:

Ingvild S L sa...

Stilig!
Jeg elsker at Søstrene Grene endelig er kommet til byen!

Lykkeliten sa...

Artig!

Synes det er flott at du er så kreativ i stedet for å ergre deg over et prosjekt du aldri får gjort pga økonomi.
My artigere enn å bli malt i en farge dette da!

Klem Lykkeliten

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det det er et superfint papir, klart det er mye mer behagelig å se på! Veldig fint med prosjekter som er fort gjort. :-)

Misemor sa...

SUPERT! Gjenbruk er flott, og når resultatet blir så sprekt og morsomt er det jo en fryd også.
Way to go!
Ha en fin fredag. =)

Fabelaktig (Maia) sa...

Hei søteste!
Du er full av inspirasjon og pågangsmot og for dette beundrer jeg deg :)

Syns det nattbordet ble en fryd for øyet!

Ønsker deg og dine en fabelaktig helg!
Kos dere og nyt sommersolen :)
Go'klem fra Maia

Li/Småtingene sa...

Supersmart! Og så ble det jo fint også! Skikkelig sprekt! :-) Herlig når man kan gjøre ting på lavt budsjett også; alt er mulig! :-)

Ha ei strålende helg!
:-)

Tove sa...

Kreativiteten er det ingen ting å si på ihvertfall! Jeg har i sikkert 5 år planlagt å male Billy-hyllen min som er ca. 26 år gammel opprinnelig hvit. Opprinnelig er ordet. Har jeg gjort det? Neida! Planen er fortsatt høyst tilstedeværende... *fnis*