Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 24. februar 2011

Pakker i posten :)


Ja nå har jeg de siste dagene sendt et utall med gaver i posten til min kjære lesere og følgere, samt noen Gi-Det-Videre gaver. Og i dag var det min tur til å få pakker i posten.

Den første pakken inneholdt den nyyydelige kjolen sydd av Marianne med bloggen Hverdagslykke som jeg vant i auksjonen SsSsS Lille Design hadde til inntekt for Stine Sofies Stiftelse. (Vi fikk inn 50.000! yey!)


Sammen med den kjempeskjønne kjolen fikk jeg også et skjønt hjerte, åh ble jo helt rørt, sååå nydelig. Tusen hjertelig takk Marianne! Annedukken min fikk prøve kjolen på, litt stor men åh så fin! Gullet kommer til å elske å kle på dukken den kjolen.


I den andre pakken fikk jeg min aller første Pay It Forward gave, jeg har meldt meg på hele 5 PIFs her i Bloggeland og dette er den første gaven jeg har mottatt, så det var kjempespennende! Tusen hjertelig takk til Fiolkransen for en aldeles HERLIG gavepakke til meg, den var bare helt midt i blinken.


Skjønne servietter, to karameller (den ene spiste Skolegutten opp så fort at jeg ikke rakk å ta bilde av den engang), en fin stein med mottoet "Carpe Diem" (Grip Dagen) som alltid er greit å bli minnet på, og så, sist men ikke minst: En Green Gate skål! Så nå er jeg offisielt innehaver av Green Gate produkter...som jeg har skjønt er så godt som et MUST for en blogger...hihi! Aldeles nydelig er skålen, og den passer så fint sammen med noen kopper jeg har fra Kremmerhuset også. Takk og mange takk Fiolkransen!


Det at jeg nå fikk denne PIF gaven medfører selvsagt at 3 nye skal få en gave av meg, og samtidig forplikter seg til selv å sende ut 3 gaver til noen av sine egne lesere/følgere på sin egen blogg. Så om DU har lyst til å være med, skriv en kommentar under dette innlegget, og spesifiser at du vil være med på PIF. (De tre første som melder seg får være med) Andre som kommenterer og ikke nevner PIF får slippe å være med selvsagt.


Til sist i dag lurer jeg bare på en ting: Er det noen som har noen gode Københavntips? Gode kafeer, gode severdigheter, gode bruktbutikker eller andre rimelige/spennende butikker som kan passe å titte innom på en lavbudsjett knapper-og-glansbilder-ferietur???Deltagerne i denne PIFen blir Ingunn, Anne og Mette! Om det er andre som vil være med kommer det nye sjanser, for jeg venter på 4 PIF gaver til, og når de kommer blir det ny mulighet, bare å følge med videre :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer igjen med fine gaver.
Jeg vil gjerne være med på PIFèn din.
Liker jo godt å både KJØPE gaver og få.
Tror det er noe på vei til meg nå.Spennende....

Døtrene mine var nettopp i København. Yngstedatteren, som forøvrig bor i Bergen , kan muligens ha snust opp noen bruktbutikker. Hun var i alle fall fornøyd med "fangsten" ;)

Anne sa...

Fine gaver , gratulerer!
Alltid gøy med PIF.. jeg blir gjerne med!!
Klem Anne

Mette sa...

Så heldig du er :) Detta har eg aldri hørt om..
Så gøy :) Eg er gjerne med på PIF ! !:)
Klem

Anonym sa...

Så flotte gaver :)
Ønsker deg en fin helg
/myr

Annette K sa...

Så heldig du har vært! Flotte gavedryss.Utrolig søtt stoff i det kjoleforkledet. Hanna fikk et sånt Ludde-forkle da hun var lita. Kjekt at det kan brukes på begge sider.

Kari, 50 år sa...

Så flott blogg du har - fant den hos Mira(Miras hjørne).
Mye fine gaver du har fått, og steinen med Carpe Diem er kjempefin :)

Legger meg til som følger jeg :)

Ha en flott dag, og ei riktig god helg.

Klem fra Kari

Katrine Helen sa...

Så utrolig flotte gaver!:)

Jeg blir gjerne med på PIF, hva gjør jeg da?

w sa...

Så flotte gaver:)

W

Maias Lille Verden sa...

Så mye fint du har fått, den kjolen var jo bare nydelig!

Kos dere masse i Køben. Nyte helgen...
Klem klem